Felicitari Anul Nou Chinezesc

Felicitari pentru Anul Nou Chinezesc (Festivalul Primaverii). Trimite o felicitare originala cu mesaj in limba chineza si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Chinezesc plin de prosperitate.

Anul Nou japonez/ Shōgatsu (1-3 Ian)

Felicitari gratuite pentru Anul Nou Japonez, Oshōgatsu (1-3 ianuarie). Felicitari originale desenate in stil japonez pentru anul nou japonez - Nengajo / Nengajō. Trimite o felicitare de anul nou japonez si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Japonez plin de prosperitate.

Felicitari romantice

Felicitari de dragoste. Azi e ziua perfecta pentru o declaratie de dragoste. Spune-i 'te iubesc' iubitei/iubitului tau si trimite-i o felicitare de dragoste. Aceasta categorie cuprinde felicitari clasice sau animate, cu declaratii de dragoste in engleza, chineza sau japoneza, precum si felicitari cu mesaje de dragoste in mai multe limbi.

Felicitari de zi cu zi

Felicitari de zi cu zi. Aceasta categorie contine felicitari gratuite de zi cu zi (clasice & animate): felicitari de noapte buna, felicitari de multumire, felicitari cu mesaje pozitive (motivationale), invitatii si multe altele.

Felicitari pentru ocazii speciale

Felicitari pentru diferite ocazii (in engleza, japoneza, chineza): felicitari si urari zi de nastere, felicitari cu ocazia absolvirii, felicitari cu ocazia casatoriei, felicitari pentru noul job

Felicitari diverse

Felicitari de sezon: felicitari de toamna, felicitari de iarna, felicitari de primavara precum si felicitari pentru perioada verii. In aceasta categorie se pot gasi si diferite imagini cu animalutele dvs preferate care pot fi trimise ca felicitari, precum si cateva imagini cu personaje din manga anime.