Felicitari de Noapte buna

Felicitari de noapte buna (clasice & animate). Trimite gratuit o felicitare de 'noapte buna' sau o felicitare cu mesaj de 'somn usor' prietenilor, familiei sau celor dragi. Felicitarile noastre de noapte buna contin mesaje de somn usor in mai multe limbi: engleza, olandeza, spaniola, franceza, germana, chineza si japoneza.

Felicitari si mesaje pentru o zi buna

Felicitari de zi cu zi. Ureaza cuiva o zi frumoasa sau trimite o felicitare cu un mesaj pozitiv unei prietene, unei colege sau unei persoane dragi. Fericirea este construita din lucruri marunte, cum ar fi o astfel de felicitare. Deci nu rata ocazia de a-ti face aproapele fericit doar printr-un gest atat de mic.

Felicitari de multumire

Felicitari de multumire (clasice & animate). Recunostinta se poate exprima si prin lucruri marunte, cum ar fi o felicitare de multumire. Manifestati gratitudinea fata de cineva care te-a ajutat, printr-una din felicitarile noastre virtuale. Aici gasesti felicitari de multumire cu mesaj in japoneza, chineza, engleza si multe alte limbi. Recunostinta este o virtute speciala care atrage fericirea, asa ca nu mai sta pe ganduri. Imparte fericirea cu cei dragi din viata ta!

Prietenie

Felicitari de prietenie si urari pentru prieteni si amici. Trimite prietenilor tai o felicitare de prietenie si arata-le cat de mult inseamna ei pentru tine.