Ōmisoka (Ajunul Anului Nou - 31 Decembrie)

Felicitari gratuite pentru Ōmisoka - Ajunul Anului Nou Japonez. Trimite o felicitare de anul nou japonez si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Japonez plin de prosperitate. Aceste felicitari sunt trimise doar in ziua de 31 Decembrie. Dupa 1 Ianuarie in Japonia se trimit felicitarile traditionale numite nengajo. Pentru Nengajo avem o categorie distincta de felicitari.

Anul Nou Japonez: Anul Dragonului (1-3 Ian) - 2012

Felicitari gratuite pentru Anul Dragonului - Anul Nou Japonez, Oshōgatsu (1-3 ianuarie). Felicitari originale desenate in stil japonez pentru anul nou japonez - Nengajo / Nengajō. Trimite o felicitare de anul nou japonez si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Japonez plin de prosperitate.

Anul Nou Japonez: Anul Sarpelui (1-3 Ian) - 2013

Felicitari gratuite pentru Anul Sarpelui- Anul Nou Japonez, Oshōgatsu (1-3 ianuarie). Felicitari originale desenate in stil japonez pentru anul nou japonez - Nengajo / Nengajō. Trimite o felicitare de anul nou japonez si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Japonez plin de prosperitate.

Anul Nou Japonez: Anul Calului (1-3 Ian) - 2014

Felicitari gratuite pentru Anul Calului - Anul Nou Japonez, Oshōgatsu (1-3 ianuarie). Felicitari originale desenate in stil japonez pentru anul nou japonez - Nengajo / Nengajō. Trimite o felicitare de anul nou japonez si ureaza-le prietenilor, familiei, colegilor precum si colaboratorilor, clientilor si partenerilor internationali un An Nou Japonez plin de prosperitate.