Felicitari pentru Ziua Recunostintei

Felicitari pentru Ziua Recunostintei. Ziua Recunostintei este un moment potrivit pentru a le multumi celor dragi pentru sprijinul acordat in decursul anului, dar si pentru a-ti arata recunostinta fata de clientii, partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. Trimite-le o felicitare virtuala cu ocazia Zilei Recunostintei si imparte bucuria acestei zile speciale cu cei dragi.

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun (animate & clasice): felicitari clasice de iarna, felicitari cu Mos Craciun precum si imagini amuzante, toate va asteapta sa le trimiteti familiei, prietenilor si cunoscutilor tai. Va oferim o gama variata de felicitari business pentru partenerii de afaceri, colaboratorii, clientii dvs, dar si pentru colegi sau angajati, felicitari ce pot fi trimise ca un gest interpersonal de apreciere si caldura. Va uram Craciun Fericit!

Felicitari de Anul Nou

Felicitari gratuite de Anul Nou. (clasice & animate). Va oferim o colectie originala de felicitari pentru sfarsit de an (Revelion). Trimite familiei, prietenilor, colegilor precum si partenerilor Dvs de afaceri o felicitare de Anul Nou. Ureaza-le clientilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un an nou imbelsugat prin intermediul uneia dintre aceste felicitari business. Felicitari de anul nou cu mesaje in mai multe limbi: engleza, franceza, spaniola, olandeza, germana, japoneza, chineza

Felicitari pentru sarbatorile de iarna

Felicitari gratuite pentru sarbatorile de iarna. (clasice & animate). Va oferim o colectie originala de felicitari pentru sarbatorile de sfarsit de an, pe care sa le trimiteti gratuit familiei, prietenilor, colegilor precum si partenerilor Dvs de afaceri.

Ziua tatalui

Father's Day animated ecards and greeting cards. Father's Day is a special occasion when you can show your love and gratitude for the one who is also your hero, guide and friend: your father. Wish you dad / grandpa, uncle or someone who's like a father for you a Happy Fathers Day along with our nice ecards.

Felicitari pentru Ziua Mamei

Felicitari animate si felicitari clasice pentru Ziua Mamei. In aceasta zi speciala, 8 Martie, trimite-i mamei sau bunicii o felicitare originala si arata-i cat de mult o iubesti. Noi iti oferim pentru Ziua Mamei o colectie originala de felicitari florale precum si felicitari cu animalute, cu mesaje in mai multe limbi: engleza, chineza, japoneza, franceza, spaniola, olandeza precum si germana.

Felicitari de Paste

Felicitari de Paste. Trimite celor dragi un gand bun si o felicitare cu ocazia sarbatorilor pascale. In aceasta categorie gasiti atat felicitari cu tema religioasa dar si felicitari cu Iepurasul de Paste.

Felicitari de Halloween

Felicitari de Halloween (31 octombrie). Trimite o felicitare virtuala din categoria de Halloween tuturor cunoscutilor tai si ureaza-le o noapte magica. Va oferim o colectie mare de felicitari de halloween cu toate simbolurile acestei sarbatori: dovleci, Jack'o Lantern, demoni, fantome, vrajitoare,etc.